Aktuelt


Aktuelle arrangementer


Borderline – ingen livstidsdom

Dato: 24. sep. 2020 kl 19.30 – 22.00
Sted: Det Åbne Rum, Østbanegade 13, 2100 København Ø.
Pris: Gratis
Det Åbne Rum har inviteret Michael, aktuel med artiklen “Til dig med borderline – og til dem der holder af dig”

Michael: Borderline personlighedsforstyrrelse er en psykisk lidelse, der stadig er omgivet af mange fordomme. Lidelsens karakter bevirker, at mange i omgivelserne til et menneske med borderline tager afstand – og afstand bliver dermed på mange niveauer et grundvilkår for mennesker, der lever sit liv i det fængsel som borderline-reaktionen udgør.

Denne aften kommer vi rundt om årsagerne til, at nogle menneskers baggrund gør det nødvendigt for dem at reagere på de måder, vi tilsammen kalder for borderline. Jeg belyser borderlinetilstande som et menneskes reaktion på traumatiske oplevelser og dårlige betingelser for sund tilknytning. Endvidere gennemgår jeg funktionen af nogle af de mestringsstrategier, som mennesker med borderline bruger for at overleve bedst muligt – dissociation, splitting, selvskade mm., og beskriver kort sammenhængen til de andre diagnoser, som mange med borderline også har fået.

Modsat af hvad mange stadig tror, er det heldigvis muligt at helbrede borderline! Der er ikke noget hurtigt fix, men det er absolut muligt enten at blive helbredt eller opnå en meget væsentligt forbedre livskvalitet. Jeg kommer ind på, hvad der skal til for at skabe en så solid indre kerne, at tilværelsen begynder at byde på værdier, mening og lysere udsigter.
Der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål. Oplægget henvender sig til dig der lever med egen borderline, dig der har et menneske med borderline i dine omgivelser, og måske føler dig rådvild; samt til dig der er generelt interesseret.


Åbent-husaftener med systemiske opstillinger/ familieopstillinger i København  yderligere info

Dato:
kommer snart.

Jeg forventer at aftenen slutter kl. ca. 22.30/23.00, men processen kan trække ud over dette tidsrum.

Adresse: Holsteinsgade 24, stuen (på det skrå hjørne overfor Saabyesvej) hos Jeanette Tønnesen.
Pris: Gratis at deltage, og du har mulighed for at være til stede som iagttager, som aktiv deltager, eller du kan booke din egen opstilling.
Opstillinger bookes via kontaktformularen!
Der vil flere gange i løbet af aftenen være mulighed for at spørge ind til selve arbejdets form.


Hele dage med Familieopstillinger / Systemiske opstillinger yderligere info

Dato: 10. – 11. okt.
Tid: 9.00 – 18.00
Sted: “Det Åbne Rum”, Østbanegade 13, 2100 Kbh. Ø. (50 m fra Østerport)
Pris: Opstillingsdag med egen opstilling: 600,- kr. Opstillingsdag uden egen opstilling: 400,- kr. Betaling kontant ved ankomst.


Drømmearbejde – yderligere info kommer snart

Dato: 28. – 29. nov.
Tid: 9.00 – 18.00
Sted: “Det Åbne Rum”, Østbanegade 13, 2100 Kbh. Ø. (50 m fra Østerport)